مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی (EMRO ) از پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بازدید نمود

روز شنبه مورخ 25 فروردین ماه، خانم دکتر " حنان بلخی" مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی (EMRO ) و همراهان، معاون بهداشت و مدیرکل همکاری های بین المللی وزارت متبوع، رئیس دانشگاه ، جمعی از معاونین، پژوهشگران و مدیران از پژوهشکده قلب و عروق دانشگاه  بازدید نمود.

در این بازدید، خانم دکتر صرافزادگان رئیس پژوهشکده قلب و عروق ضمن بیان اهم فعالیت ها و دستاوردها پژوهشکده قلب و عروق، به همکاری موثر و سازنده آن با سازمان جهانی بهداشت اشاره نمود.

در ادامه خانم دکتر حنان بلخی با قدردانی از تلاش های انجام شده در این مجموعه، فعالیت این پژوهشکده را به عنوان همکار سازمان جهانی بهداشت در حوزه علم، تحقیق و سلامت جامعه مثال زدنی توصیف کرد.