دانشگاه علوم پزشکی اصفهان میزبان مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی (EMRO )

در روز شنبه مورخ 25 فروردین ماه، جلسه ای با حضور خانم دکتر" حنان بلخی" مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی (EMRO ) و همراهان، معاون بهداشت و مدیرکل همکاری های بین المللی وزارت متبوع، رئیس دانشگاه ، معاونین، رؤسای دانشکده ها و جمعی از  اساتید، پژوهشگران و مدیران در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

در این جلسه رئیس دانشگاه به بیان دستاوردهای ارزشمند نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی تاکنون اشاره نموده و متذکر شد که این پیشرفت ها علیرغم جنگ تحمیلی و تحریم های گسترده علیه ایران با همت و تلاش شبانه روزی فرزندان این مرز و بوم ممکن شده است، ایشان همچنین با اشاره به برخی از شاخص های مهم نظام سلامت از جمله امید به زندگی، مرگ و میر نوزادان، مرگ و میر کودکان و مادران باردار، پوشش همگانی واکسیناسیون، دسترسی به آب سالم و ... و  نیز مقایسه آن با شاخص های جهانی و کشورهای منطقه، بر جایگاه برتر ایران در این حوزه تاکید نمود.

وی در ادامه بر توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در عرصه آموزش علوم پزشکی، تحقیقات و فناوری ، بهداشت و درمان و غذا و دارو اشاره و به بیان برخی از دستاوردهای نظام ادغام آموزش علوم پزشکی در حوزه سلامت پرداخت، ایشان در خاتمه با اشاره به جنایات وحشیانه رژیم کودک کش و غاصب صهیونیستی و کشتار مردم بیگناه غزه، خواستار مداخله جدی سازمان های بین المللی بویژه WHO در توقف سریعتر این جنایات شد .

در ادامه جلسه خانم دکتر " حنان بلخی" با ابراز خرسندی از سفر به اصفهان و بازدید از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، تلاش ها و دستاوردها این دانشگاه در عرصه های، بهداشتی، علمی و پژوهشی و تأثیر شگرف آن بر سلامت آحاد جامعه را ارج نهاد، وی همچنین از  فعالیت های حوزه سلامت در کشور ایران ، بویژه در عرصه بهداشت و پژوهش ابراز امیدواری نموده و تاکید کرد پیشرفت های علمی در حوزه های آموزش و پژوهش در اصفهان، می تواند الگویی برای دیگر کشور ها باشد.