جلسه وبیناری رئیس دانشگاه با خیرین سلامت استان برگزار شد

پنج شنبه 6  اردیبهشت ماه، جلسه ای به صورت وبیناری با حضور رئیس دانشگاه، جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه، مسئولین خیریه بهداشت و سلامت امام هادی (ع)، مدیران شبکه های بهداشت و درمان استان، برخی از ائمه جمعه و فرمانداران شهرستان ها، خیرین گرانقدر حوزه سلامت در تمامی شهرستان های استان برگزار گردید.
در این مراسم رئیس دانشگاه ضمن قدردانی از حضور فعال خیرین گرانقدر در حوزه سلامت به سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ریاست محترم جمهوری مبنی بر تقویت زیرساخت های نظام شبکه بهداشت در کشور اشاره نمود و گفتند: در حوزه سلامت پیشگیری مقدم بر درمان است لذا در همین راستا بهره برداری از پروژه های بهداشتی اولویت اول است.
شایان ذکر است در این وبینار از برنامه ریزی، ساخت و بهره برداری 138پروژه عمرانی حوزه بهداشت مطرح و مقرر گردید، با مشارکت 50 درصدی خیرین و50 درصدی اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این پروژها تا پایان سال جاری  به بهره برداری برسد.